Oltási akcióhéttel kapcsolatos lakossági tájékoztató

A 2021. november 22-28. közötti oltási akcióhéttel kapcsolatos lakossági információk:

Az OLTÓPONT helye: Szent Margit Kórház “B” épület, 1032 Budapest, Bécsi út 132.                                            (bejárat: a Gelléri-Andor Endre utca felől)

OLTÓPONT a regisztráltak részére: “B” épület földszint

OLTÓPONT a nem regisztráltak részére: “B” épület I. emelet

Az intézményen belüli tájékozódást és tájékoztatást irányítótáblákkal és kórházunkba kirendelt katonákkal segítjük Pácienseink számára!

Fontos, hogy az első körös  oltás felvételére mindenki hozza magával a személyi igazolványt, a TAJ kártyáját és a kitöltött nyilatkozatot.

Fontos, hogy a harmadik oltás felvételére mindenki hozza magával az első két oltásról szóló igazolást, illetve a hozzájáruló nyilatkozatot kitöltve.

Az akcióhéten előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül is lehet érkezni intézményünk oltópontjára. Ez esetben az oltás érkezési sorrendben fog történni, és az első oltakozókat a helyszínen regisztrálják. Mindenkinek ajánlott a harmadik oltás felvétele, aki elmúlt 18 éves és már több mint 4 hónap eltelt a legutóbbi oltása óta.

Az oltópontokon öt vakcina áll majd rendelkezésre: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen és Sinopharm.

A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Kormányrendeletben foglaltak szerint az egészségügy intézmény területén mindenki köteles maszkot olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Fentiek ismeretében, felhívjuk az oltásra érkezők figyelmét, hogy a Kórház egész területén orvosi maszk, vagy textilmaszk használata kötelező a fentiekben leírt módon; sál vagy kendő használata nem megengedett.

Kapcsolódó tájékoztatók:

Hozzájárulási nyilatkozat: ​Hozzájáruló nyilatkozat védőoltáshoz – Kérjük, töltse ki és vigye magával védőoltásra!

Oltással kapcsolatos egyéb információk: https://vakcinainfo.gov.hu/hirek

Az alábbi linken keresztül a védőoltással, a vakcinákkal kapcsolatos tudnivalók, és a hozzájáruló nyilatkozatok elérhetőek és letölthetőek: https://koronavirus.gov.hu/letoltheto-tajekoztatok

Letölthető nyomtatványok: https://koronavirus.gov.hu/letoltheto-tajekoztatok

 

Megértésüket és türelmüket kérjük az oltásra érkező Páciensek részéről, melyet köszönünk!