Modern világítástechnika-Újabb támogatás

Korszerű világítástechnikai beruházás valósult meg az Általános Belgyógyászati Osztályon. A kivitelezést a „Fogadj örökbe program keretében” az Entervill Kft. végezte el, ezzel is  támogatva a  Kórház fejlesztését. Az újítással az osztályon fekvő betegek komfortosabb körülmények között gyógyulhatnak, az osztály orvosai, szakdolgozói pedig modern környezetben az egészségre, szemre ártalmatlan világítás mellett végezhetik munkájukat.

dsc_9123
Dr. Badacsonyi Szabolcs főigazgató, Hanti Tamás cégvezető és Ph.D. dr. Juhász Márk osztályvezető főorvos

Dr. Badacsonyi Szabolcs főigazgató emlékeztette a jelenlévőket, hogy a „Fogadj örökbe egy helyiséget a Szent Margit Kórházban” programban most ismét visszatértek az Általános Belgyógyászatra, hiszen korábban az osztály egyik munkatársa által került örökbefogadásra az ambulancia helyisége.

Az intézmény vezetője az ünnepélyes átadáson köszönetet mondott az Entervill Kft. vezetőjének az adományként felajánlott közel 1 millió Ft-os beruházás megvalósításáért és img_8219                 reményét fejezte ki arra vonatkozóan, hogy az                    együttműködés tovább folytatódik a Kórház más                területén is.

Hanti Tamás
Hanti Tamás

Hanti Tamás az Entervill Kft. vezetője elmondta, cége kutatásfejlesztési tevékenységgel foglalkozik. Az évek során sikerült a fényforrások továbbfejlesztésében előre lépni. Az Innovációs Világkiállításon első helyezést elért technikai vívmánynak köszönhetően a hagyományos fénycsövek 50 Hz-es vibrálását sikerült kiiktatni, ezáltal a fényhatás olyan, mintha a szabad ég alatt, természetes megvilágításban lennénk, mely kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre.

 

 

dsc_9122dsc_9128dsc_9133dsc_9140img_8223dsc_9130