Látogatási rend a Szent Margit Kórházban

A Szent Margit Kórházban a jelenleg hatályos 4/2022. számú (III. 07.) Főigazgatói utasításban rögzített látogatási rend van érvényben. 

Azokon az osztályokon, amelyeken látogatási tilalom van érvényben, egyszeri alkalommal, méltányosságból adható látogatás főigazgatói engedéllyel történik. Az ehhez szükséges „Rendkívüli látogatási kérelem” formanyomtatvány szerkeszthető és szkennelt változata is megtalálható a honlapon.

A kitöltött kérelmet a foigazgato@sztmargit.hu e-mail címre szükséges benyújtani, ahonnan engedélyezés után e-mailen keresztül kapja vissza a hozzátartozó, az érintett osztály és a biztonsági szolgálat.

Üres formanyomtatvány a „B” épület portaszolgálatánál is rendelkezésre áll azok részére, akik elektronikus felülettel nem rendelkeznek. Ez esetben az ott kitöltött nyomtatványt, melyen a hozzátartozó elérhetőségét is szükséges jelölni, a portaszolgálat juttatja fel a főigazgatóságra.

Amennyiben a kezelőorvos úgy ítéli meg, hogy egy beteg állapotában olyan mértékű romlás történik, mely miatt a hozzátartozót telefonon értesíti, hogy akár látogatási időn túl, ügyeleti időben, illetve hétvégén, vagy ünnepnapon jöjjön be a végső elbúcsúzás céljából, kérjük a kollégákat, hogy a hozzátartozó értesítésével egyidőben a portaszolgálat felé is jelezze a beteg nevét és az osztályt, ahová a végső elbúcsúzás céljából érkezik a hozzátartozó. Ez esetben is maximum 2 fő mehet fel egyidőben, 30 perc időtartamban. A portaszolgálat a napi beteglistán rögzíti a látogatást, mely listát a nap végén megsemmisíteni köteles. Ebben az esetben főigazgatói engedély nem szükséges!

Kérjük Önöket a fentiek betartására!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Látogatási rend a Kórházban 2022. március 7-től

Rendkívüli látogatási kérelemmel kapcsolatos lakossági tájékoztató