Rendkívüli látogatási kérelemmel kapcsolatos lakossági tájékoztató

Tisztelt Betegeink és Hozzátartozók!

A 2021. november 1-től határozatlan időre elrendelt teljes körű látogatási tilalom időtartama alatt a betegekkel történő kapcsolatfelvétel kizárólag az alábbiak szerint lehetséges a Szent Margit Kórházban:

  1. súlyos állapotú, végstádiumú betegek esetén az általa megjelölt személy,
  2. kiskorú beteg esetén szülője, törvényes képviselője, illetőleg az általa vagy törvényes képviselője által megjelölt személy,
  3. Szülő nő mellett vajúdás és szülés alatti tartózkodás alatt az általa megjelölt nagykorú személy
  4. különös méltánylást érdemlő egyéb helyzetben lévő beteg esetén az egyedi engedélyben megjelölt személy

a beteg mellett tartózkodhat.

A látogatási engedélyt  – a Nemzeti Népegészségügyi Központ látogatási tilalom tárgyában kelt határozatában foglaltak és a hatályos jogszabályi rendelkezések alapján, a kockázatok mérlegelését követően – a Főigazgató adja ki. A látogatási kérelmet személyenként, írásban, a csatolt formanyomtatvány kitöltésével egy alkalommal lehet benyújtani a foigazgato@sztmargit.hu e-mail címen keresztül. A nyomtatvány innen letölthető:

RENDKÍVÜLI LÁTOGATÁSI KÉRELEM

RENDKÍVÜLI LÁTOGATÁSI KÉRELEM

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a látogatás során kizárólag az engedélyben feltüntetett időpontban tartózkodhatnak a Kórház területén, az Intézményre vonatkozó higiéniai szabályok betartásával, ezzel is hozzájárulva a járvány megfékezéséhez.

A Kórház egész területén a száj- és orrnyílást eltakaró maszk viselése kötelező!

A Szent Margit Kórház köszöni Betegeink és Hozzátartozóik türelmét és megértését!