Szeretetcsomagot kapott a Szent Margit Kórház közel 700 dolgozója

A Market Építő Zrt. széles körű társadalmi szerepvállalása palettáján erőteljesen jelennek meg az egészségügyi támogatások. A Szent Margit Kórházzal sem újkeletű a kapcsolat, hiszen az építőipari cég már több ízben segítette a Markethez hasonlóan ugyancsak óbudai székhelyű intézményt, hol pénzadománnyal, amelyből a kórház IV. számú Belgyógyászati Osztálya munkáját hatékonyan segítő eszközök és berendezések megvásárlása valósulhatott meg, hol ajándékcsomagok biztosításával.

Idén a Market vezetése ismét úgy döntött, hogy a kórház közel 700 fő egészségügyi dolgozójának – a korábbi évekhez hasonlóan – karácsony alkalmából ajándékokkal kedveskedett. A minőségi mézválogatás és csokoládé remélhetőleg édesebbé teszi majd az ünnepeket, míg az élményről az ugyancsak a „szeretetcsomag” részét képező Budapest Óriáskereke voucher gondoskodik. A közel 4 millió forint értékű tárgyadományt Mikusi Róbert, a Market Építő Zrt. vezérigazgató-helyettese a járványügyi előírások szigorú betartása mellett adta át dr. Nagy Mihálynak, a Szent Margit Kórház főigazgatójának.

„Az elmúlt időszak elég megterhelő volt mindenki számára. A járvány, majd az oltási program emberfeletti erőt kívánt meg mindenkitől. Kollégáink az ünnepi időszak előtt és alatt is dolgozni fognak, lesz, aki távol a családjától. Minden apró öröm, amely meghittebbé varázsolja a karácsonyi időszakot, nagyon fontos számukra. Ezért is köszönjük a személyre szóló figyelmességet, amellyel mosolyt csalnak munkatársaim arcára” – nyilatkozta dr. Nagy Mihály, a Szent Margit Kórház főigazgatója a támogatással összefüggésben. 

„A Market-csoport minden munkavállalója nagyra becsüli az egészségügyi dolgozók erőfeszítéseit és a magyar egészségügyi intézmények áldozatos munkáját. A támogatással kiemelt célunk, hogy hálánk és erkölcsi elismerésünk kifejezésén túl valami kézzel fogható figyelmességgel is örömet szerezzünk a kórházi dolgozóknak” – mondta el az ajándékakcióval összefüggésben Mikusi Róbert a Market képviseletében.