Margit napi főzőverseny arany bogrács díjért

Tíz felkészült csapat mérte össze tudományát, ennek köszönhetően a jó idő, a hangulatos zene és a sportolási lehetőségek mellett sokféle finom, bográcsban készült étel is hozzájárult a jó hangulathoz és a közösségépítéshez ezen a családias délutánon.

A Szent Margit Kórház a névadó Margit napjához közeledve ez évben is megrendezte főző versennyel egybekötött családi napját az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. Laborc utcai sportközpontjában. Ezúttal tíz osztály nevezett, hogy bizonyítsa, ők főzik a legfinomabb ételt a Margit Kórházban, egyben azt is megmutatták, milyen erős a csapatszellem. A legjobb receptek alapján készült babgulyások, különböző pörköltök próbára tették a zsűrit, hiszen nehéz volt kiválasztaniuk a legjobbat. A csapatok nem csak az ízben, de a terítékben is kitettek magukért. Nevükhöz, tevékenységi körükhöz megfelelő tálalást, díszítést készítettek, továbbá a maguk által készített egyenruhában jelentek meg. Az estébe nyúló közös időtöltés még összetartóbbá kovácsolta az intézmény kollektíváját.

A verseny fődíját, az arany bogrács vándordíjat idén a Mozgásszervi Rehabilitációs osztály csapata szerezte meg. Mögöttük a Krónikus Belgyógyászat kollektívája végzett, míg a harmadik helyre a Fejlődés Neurológiai Osztály dolgozói kerültek. Természetesen a dobogósok mellett valamennyi csapat (Általános Belgyógyászat, Gasztroenterológia, Igazgatóság, Patológia, Rehabilitációs Medicina, Sebészet, Szülészet-Nőgyógyászat) is kapott oklevelet a versenyben való részvételért és a finom ételekért.

207725 207726 207727 207729 207730 207731 207732