Házi verseny, játékos szakmai vetélkedő a kórházban

A MESZK Budapesti Területi Szervezetének  IX. “Játékos szakmai vetélkedő”-re szóló felhívása nyomán 2017. március 30-án került megrendezésre a kórházi háziverseny. Tíz négyfős csapat jelentkezett a vetélkedőre – A titokzatos négyes, a ContrAkció Csoport, a Kicsik és nagyok, a Fejlődésneurológia csapata, a Gasztroenterológia csapata, az Örökmozgó, az Életrevalók, a Kardióka, a Káosz-brigád, valamint a Ki-okoskodók csapata.

A csapatok négy feladat során mérték össze szakmai tudásukat, tesztelték gyorsaságukat, kreativitásukat, problémamegoldókészségüket, valamint rajztehetségüket. A zsűri – Éliás Ibolya mb. ápolási igazgató, Gaál Mária  a MESZK budapesti elnökségének fekvőbeteg ellátási alelnöke, Peszleg Zsófia mb. MIR vezető, valamint Dr. Zakarné Mezei Erzsébet – folyamatosan értékelte a megoldásokat és biztatta a versenyzőket.

A játékos vetélkedőt az Onkológiai Osztály Kicsik és nagyok csapata nyerte, ők képviselik Onki Boszik néven Kórházunkat a 2017. május 3-án megrendezésre kerülő budapesti elődöntőn. A második helyezett a Fejlődésneurológia csapata lett, a harmadik helyezett pedig a Sebészet és a Központi Műtő közös csapata, a Káosz-brigád lett.