Harmadik oltással kapcsolatos információk

Kórházunkban folyamatosan zajlik az oltás. A harmadik oltás felvételére időpontot online a www.eeszt.gov.hu honlapon keresztül lehet foglalni.

Az online időpontfoglaló elérhetősége: https://www.eeszt.gov.hu/hu/covid-oltas-idopontfoglalas

A harmadik oltás is önkéntes és ingyenes. Az időpontfoglalóban az foglalhat időpontot, aki elmúlt 18 éves, és a második oltását már több mint 4 hónapja kapta meg. (Az egydózisú Janssen vakcina esetében természetesen az első oltástól számítjuk a 4 hónapot).  Az időseknek, a krónikus betegségben szenvedőknek, és a legyengült immunrendszerű betegeknek különösen ajánlott a harmadik oltás felvétele. A kormányzati vakcinabeszerzéseknek köszönhetően van bőven vakcina az újabb oltásokhoz is.

Fontos, hogy a harmadik oltás felvételére mindenki hozza magával az első két oltásról szóló igazolást, illetve a hozzájáruló nyilatkozatot, mely az alábbi linkre kattintva letölthető: https://koronavirus.gov.hu/letoltheto-tajekoztatok

Hozzájáruló nyilatkozat 3. oltáshoz 

Kórházunkban első körös oltás felvételére is van lehetőség, melyre szintén a www.eeszt.gov.hu  időpontfoglaló rendszerben lehet időpontot foglalni.

​Hozzájáruló nyilatkozat védőoltáshoz – Kérjük, töltse ki és vigye magával védőoltásra!

Oltással kapcsolatos ügyintézés és az Oltási Koordinációs Iroda ügyfélfogadási ideje:

  • személyes ügyintézés: hétfőtől – péntekig 10.00-12.00 óra között
  • telefonos ügyintézés: munkanapokon 8.00-16.00 óra között a 06 30 0186-414-es telefonszámon
  • egyéb oltással kapcsolatos információ, tájékoztatás, időpontlemondás  és ügyintézés írásban az oltas@sztmargit.hu e-mail címen keresztül lehetséges

Köszönjük megértésüket!