GY.I.K. az örökbefogadásról – jelentkezés/részletek –

1., Hogyan lehet jelentkezni a programban való részvételre?write-email-message-symbol-on-phone-screen_318-57531

A leendő örökbefogadók/támogatók jelentkezését telefonon és emailen is várjuk.

Telefon: +3670 682 9322, +361 250 2170/1167

Email: sajto@sztmargit.hu

2., Ki lehet örökbefogadó?

Bárki. Magánszemélyek, cégek, alapítványok, csoportok is jelentkezhetnek.

3., Hogyan tudok örökbe fogadni?

Az örökbefogadás 3 formája:

money-clipart-cash11., pénzbeli – ebben az esetben anyagi támogatást biztosít az örökbefogadó, ezzel hozzájárulva a kiválasztott helyiség komfortosabbá tételéhez

 

 

2., tárgyi felajánlás – konkrét tárgyak felajánlásával, megvételével segíti a kivfsqnjdsálasztott helyiség komfortosabbá tételét

 

 

 

3., szolgáltatás felajánlása – különböző szolgáltatások kivitelezésével (pl. felújítási munkák) aktívan, tevékenyen hozzájárul a helyiség 195471brushes_constructions_195471_1_komfortosabbá tételéhez

 

 

 

4., Ki dönti el, hogy az örökbefogadás mely fajtáját válasszam?

Alapvetően az örökbe fogadó. Amennyiben konkrétan kiválasztott helyiséget szeretne támogatni, ez által örökbe fogadni, akkor segítségére leszünk a legoptimálisabb örökbefogadási fajta kiválasztásához.

5., Hogyan zajlik az örökbefogadás folyamata?

Elsőként egy írásos (email) jelentkezést kérünk a sajto@sztmargit.hu email címre, melyben kérjük a kívánt segítségnyújtás formáját felvázolni. Szükség esetén a helyiség(ek) személyes megtekintését és egyeztetést javasolunk. Ezt követően intézményünk jogi irodája előkészíti az Együttműködési Megállapodást, melyben rögzítésre kerül az Ön által tett felajánlás/örökbefogadás ténye, a konkrét segítségnyújtás, és a kórház vállalása. Ennek a dokumentumnak az aláírását követően kezdődhet meg a tényleges segítségnyújtás.

6., Kapok valamit cserébe a kórháztól? Mi a kórház vállalása?868be77e25ff083e231cae820505e95f

A Szent Margit Kórház az örökbefogadók részére adományozási táblát készít, melyet a helyiség bejáratánál helyezünk el. Ezen kívül nyilvánosan is köszönetet mondunk, így reklámozva a nagylelkű felajánlást. A reklámozás felületei a helyi/kerületi sajtó, a kórház honlapja, közösségi oldala.

7., Meddig tart az örökbefogadás?

1 éves időtartamra kötjük az Együttműködési Megállapodást. Ezt követően ismételten egyeztetünk Támogató Partnerünkkel, hogy kívánja-e meghosszabbítani ismételt felajánlással az örökbefogadást.

8., Nem szeretnék örökbefogadóként nyilvánosságot. Elkerülhető?

Természetesen. Kizárólag az örökbefogadók jóváhagyásával és velük történő egyeztetést követően kerül nyilvánosságra az örökbefogadás.