Fókuszban az onkológiai terápia – Egészségakadémia Prof. dr. Kásler Miklós előadásában

A Szent Margit Kórház nagy sikerű Egészségakadémia rendezvénysorozata és a Szent Margit Rendelőintézet San Marco Szabadegyetem előadásai 2016 őszétől közösen, azonos témakör mentén, új helyszínen jelentkeznek.

sejtfotoAz őszi évad első rendezvényének témája a daganatos megbetegedések kezelésére fókuszál.

Az előadás címe: A komplex onkoterápia.

Az előadó: Prof. Dr. Kásler Miklós.

 

 

Prof. dr. Kásler Miklós 1978-ban végzett a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Sebész, szájsebész, plasztikai-rekonstrukciós sebész és klinikai onkológus szakorvos, tanszékvezető egyetemi tanár, az MTA doktora. A MOGYE díszdoktora, valamint kasler-miklos-prof-kep-legujabba Glasgow-i Orvosi és Sebészi Királyi Kollégium tagja. 1992-től az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosa. 1993-ban megalkotta a WHO által akkreditált Nemzeti Rákkontroll Programot, amely a Kelet-közép-európai országok mintaprogramjaként is Munkássága során a magyar onkológiai ellátás szerkezetének korszerű átalakítása kiemelt fontossággal szerepel, amely az európai harmonizáció jegyében fogant, és felöleli a daganatszűréstől a komplex onkodiagnosztikán és onkoterápián keresztül az egyetemi oktatásig terjedő megújítási munkákat, nemzetközi és hazai tapasztalatok felhasználásával. A Közép-magyarországi onkológiai centrum fejlesztése vezetése alatt történik az Európai Unió által támogatott kiemelt projekt.

Az előadások továbbra is ingyenesen látogathatóak.

Helyszín: Óbudai Társaskör, 1036 Budapest, Kiskorona utca 7.

A részvételről előzetes regisztrációt kérünk az informacio@obudaitarsaskor.hu email címen vagy a +361 250 0288-as telefonszámon.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

san_marco_szabadegyetem_a3_vii_04