Februárban is minden csütörtökön, pénteken és szombaton oltási akció

Februárban is minden csütörtök és péntek délután, és szombaton oltási akciónapok lesznek Kórházunk Oltópontján (1032 Budapest, Bécsi út 132. – “”B” épület I. emelet)

Ezúttal is előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet felvenni az oltást. Továbbra is kiemelten várjuk az oltatlanokat és azokat is, akiknek már 4 hónapnál régebben kapták meg a korábbi oltásukat. Intézményünk Oltópontján továbbra is öt vakcina közül lehet választani: Pfizer, Sinopharm, Moderna, Janssen, AstraZeneca.

A negyedik oltás is kérhető 18 év felett, ha a 3. oltás beadása óta már eltelt 4 hónap. Az olthatóság megítélése érdekében az oltóorvos szükség esetén konzultálhat a kezelőorvossal és/vagy háziorvossal. Az oltóanyag választás minden esetben az oltóorvos feladata, aki a pácienst ismerve a szakmai szempontok alapján dönt. Általános ellenjavallata egyik kombinációnak sincs.

Azon oltatlan személyek, akik fertőzésen átestek, várakozási idő nélkül a betegségből történt felgyógyulás után, olthatók.

Az oltást jelentősen gyorsítja, ha az oltandó magával viszi kinyomtatva, kitöltve és aláírva a hozzájáruló nyilatkozatot.

Hozzájáruló nyilatkozat: https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce/_hozzajarulo_nyilatkozat_vedooltashoz_0.pdf

Hozzájáruló nyilatkozat 3. oltáshoz:

https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce/hozzajarulo_nyilatkozat_3._oltashoz.pdf

Hozzájáruló nyilatkozat 4. oltáshoz:

https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce/hozzajarulo_nyilatkozat_4._oltashoz.pd

További imformációk:

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/februarban-minden-csutortokon-penteken-es-szombaton-oltasi-akcio