Agykárosodott Csecsemők Gyógykezelése – Neurohabilitáció

A Fejlődésneurológiai Osztály dolgozói az „Agykárosodott Csecsemők Gyógykezelése – Neurohabilitáció” Alapítvány jóvoltából vehettek részt továbbképzésen.

191557Az „Agykárosodott Csecsemők Gyógykezelése – Neurohabilitáció” Alapítvány a 2013-as 1%-os felajánlás és az év folyamán kapott támogatások felhasználásával a (orvosok, pszichológusok, gyógytornászok, gyógypedagógus, szakasszisztensek, szakápolók), összesen 26 fő részére biztosította az újszülött és fiatal csecsemők újraészletési, vizsgával záródó (OFTEX-n is meghirdetett) tanfolyam elvégzésének lehetőségét.

 

A gyakorlattal összekötött, az osztály speciális beteganyagát is figyelembe vevő tanfolyam 2 x 2 napon (9–18 óráig) keresztül a Fejlődésneurológiai Osztályon került lebonyolításra.  Az osztály összes dolgozója sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát tett.  A négy nap jó hangulatban, szakmai ismeretek elsajátításával, a csoport szellem építésével telt el. Köszönet az Alapítványnak, hogy fedezte a tanfolyam díját és köszönet a Cerny Alapítvány munkatársainak a magas színvonalú, összefogott és jó hangulatú tudás átadásért.

191556

(forrás: Szent Margit Kórház )