A Tisztelet-, és Hálaadás Gáláján vehettek részt Intézményünk munkatársai

2023. január 1-én egy különleges újévi koncertre kaptak meghívást többek között a Szent Margit Kórház munkatársai is  A Prima Primissima- és Liszt Ferenc-díjas hegedűművész, Mága Zoltán a hazafiasság és az önzetlenség erényeinek elismeréseként, telt ház előtt tartotta meg a koronavírus elleni küzdelemben az egészségügyi és rendvédelmi dolgozók tiszteletére rendezett újévi gálakoncertjét a Papp László Budapest Sportarénában.
A XV. Budapesti Újévi Koncerten, melyet a Tisztelet-, és Hálaadás Gálája címet kapta, egy perces néma főhajtással emlékeztek a Covid-19 valamennyi áldozatára.
A Pro Caritate-díjjal is kitüntetett hegedűművész a délutáni gálakoncertjét, amelyet mintegy 13 ezer ember előtt tartott, az ország különböző részeiről érkeztek orvosok, rendőrök, katonák és karitatív szervezetek önkéntesei számára rendezte, ezzel köszönve meg a pandémia idején tett hősies helytállásukat.
Ezúton köszönjük a koncert szervezőjének, Mága Zoltán hegedűművésznek és a koncerten fellépő művészeknek a fantasztikus zenei élményt!