A “Fogadj örökbe” program részeként átadásra került a felújított Nephrológiai Ambulancia helyisége

A II. Belgyógyászati (Nephrológiai és Gasztroenterológiai) osztály Nephrológiai Ambulancia helyisége megújult az Ivanics Csoportnak köszönhetően.

Az átadáson a cégcsoport képviseletében Krihó Mihály fejlesztési és projekt igazgató , Dr. Virág József főigazgató és dr. Szász Máté  főorvos urak voltak jelen.

Ivanics Lajos Úr, az Ivanics Csoport ügyvezetője sajnos nem tudott jelen lenni az átadáson, de írásban küldte el üzenetét a Kórház munkatársai számára az eseményhez kapcsolódóan:

"Nagyon örülünk és megtisztelő számunkra, hogy Adományozóként részt vehettünk a Szent-Margit Kórház Belgyógyászati (Nephrológiai és Gasztroenterológiai) Osztály ambulanciájának felújításában és a veseosztályához tartozó edukációs betegfogadó rendelő kialakításában.
Az Ivanics Csoport több, mint 30 éve van jelen a hazai gépjármű forgalmazás piacán és ez idő alatt megtapasztaltuk, hogy az  "Ivanics" név mára már egy önálló márkanévvé nőtte ki magát, de ennek ellenére sem felejtettük el azt, hogy mi valójában egy családi hátterű vállalkozás vagyunk.
Ez a gondolkodás a mai napig meghatározza az érzékenységünket és a jó ügyek iránti fogékonyságunkat, így a lehetőségeinkhez mérten - szívesen veszünk részt nemes eseményekben.
Szász Máté Doktor Úr megkeresésére örömmel ajánlottuk fel a támogatásunkat egy a vesebeteg emberek meghitt és személyes vizsgálatát biztosítani képes, illetve a családtagjaiknak a betegséggel kapcsolatos ismeretek átadását méltó környezettel segíteni tudó új, betegvizsgáló és edukációs szoba kialakításához.
Köszönjük, hogy elfogadták az adományunkat és köszönjük, hogy ezen oktató és vizsgáló terem átadásában személyesen is részt vehettünk a mai napon."

Köszönjük az adományt Kollégáink és Betegeink nevében!