Pénzadományt kapott a IV. Belgyógyászati Osztály

A Market Építő Zrt. egymillió forint értékű támogatást nyújtott a Szent Margit Kórház számára. A magyar építőipari cég széleskörű támogatási programja részeként ajánlotta fel az összeget az intézmény IV. számú Belgyógyászati Osztálya munkáját hatékonyan segítő eszközök és berendezések megvásárlására.

Az adományról szóló csekket Mikusi Róbert, a Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese átadta a Szent Margit Kórház főigazgatójának, dr. Nagy Mihálynak. Az eseményen az osztály részéről dr. Lenkefi Marcell adjunktus és dr. Papp Zoltán főorvos voltak még jelen. Az adománynak köszönhetően a IV. számú Belgyógyászati Osztály munkatársainak mindennapi munkavégzését támogató eszközök kerülnek beszerzésre.

A nagy értékű pénzadományt kórházunk IV. Belgyógyászati Osztálya kapja, melyből az ott dolgozó kollégák számára az étkezőt, a nővér- és orvosi szobát, illetve a nővérpultot fogjuk korszerűsíteni, felújítani.  A helyiségekbe új bútorok és kiegészítők kerülnek, így szeretnénk munkatársaink számára a munkakörülményeket kényelmessé, otthonosabbá varázsolni” – nyilatkozta dr. Nagy Mihály, a Szent Margit Kórház főigazgatója.

„A Market Építő Zrt. megalakulása óta rendszeresek a különböző társadalmi ügyeket felkaroló megmozdulások, ugyanakkor határozottan az is látszik, hogy kiemelt figyelmet fordítunk a magyar egészségügyi szektor helyzetére. Lehetőségeinkhez mérten folyamatosan teszünk annak érdekében, hogy az egészségügyi dolgozók és intézmények munkáját segítsük. A koronavírus megjelenése óta közel 60 millió forint értékű adományt adtunk át több egészségügyi intézmény számára – mondta el Mikusi Róbert, a Market Építő Zrt. vezérigazgató-helyettese.