Mammográfiai vizsgálattal kapcsolatos információk

Tisztelt Betegeink!

A Budapesti Szent Margit Kórház évről évre csatlakozik az októberi mellrák megelőzési kampányhoz és hívjuk fel a nők figyelmét a szűrés fontosságára. Reméljük, hogy ennek is köszönhetően egyre több nő él ezzel a lehetőséggel és tartja fontosnak egészségének védelmét.

Kórházunk Mammográfiás Szűrés és Diagnosztikai Szakrendelésén az elmúlt időszakban megnövekedett betegforgalom miatt néhány esetben hosszabb várakozási időre kell számítaniuk a vizsgálatra jelentkezőknek.  A bejelentkezést követően a jelentkezők várólistára kerülnek.  A sorrendet, az előző vizsgálatok eredményét és a beutalás indikációját figyelembe véve, az általuk megadott telefonszámon visszahívjuk a vizsgálatra váró pácienseket, amint tudunk vizsgálati időpontot biztosítani.

Egyben, szeretnék felhívni a vizsgálatra érkezők figyelmét, hogy amennyiben nem tudnak megjelenni az adott időpontban, kérjük, hogy ezt jelezzék felénk, hogy másoknak biztosítani tudjuk a viszgálat lehetőségét.

Sajnos többszür előfordul, hogy nem kerül lemondásra az időpont, így azt nem tudjuk átadni a soron következő pácisensnek.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

(a kép illusztráció)