Látogatási tilalom lép életbe 2021. november 1-től

A betegek védelme és a járvány megfékezése érdekében az országos tisztifőorvos 2021. november 1-jétől látogatási tilalmat rendelt el Magyarország valamennyi fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézményében. A látogatási tilalom visszavonásig van érvényben.

Az intézkedés meghozatalára a fokozott védelemre szoruló csoportba tartozók életének és egészségének védelme, fertőződésük megelőzése érdekében volt szükség.

Az intézményben fekvő betegek részére a hozzátartozók csomagokat tudnak behozni, amelyet a ”B” épület portáján a biztonsági szolgálat munkatársai vesznek át.

Kérjük a Tisztelt Hozzátartozókat, hogy lezárt a csomagokon mindig tüntessék fel a beteg és az osztály nevét, ezzel is segítik a Kollégáink munkáját!
Külön kérjük Önöket, hogy a betegek részére összeállított csomagok értéket (telefon, laptop, óra, pénz) és romlandó élelmiszert NE tartalmazzanak! 

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az Intézmény SARS-CoV-2 koronavírus betegellátásban résztvevő területére (COVID osztály) tilos szúró vágó eszközt, valamint gyújtó eszközt, gyúlékony folyadékot, zsírokat és olajokat bevinni, beküldeni.

Kérjük a Tisztelt Hozzátartozókat, hogy a csomagokat lehetőleg dobozokba készítsék össze, a csomag sérülésének elkerülése érdekében.

A csomagok átvétele a Szent Margit Kórház (1032 Bécsi út 132.) „B” épületének portáján lehetséges az alábbi időpontokban:

  • munkanapokon 8-18 óráig,
  • szombaton, illetve vasárnap 8-16 óráig.

Megértésüket köszönjük!