Látogatási rend az ünnepi időszak alatt

Tisztelt Hozzátartozók, Látogatók!

Az országos tisztifőorvos által elrendelt hatályos és érvényben lévő országos látogatási tilalomra tekintettel a közelgő az ünnepi időszakban (2021. 12. 24. – 12. 26. és 2021. 12. 31. – 2022. 01. 02. között) a következő módon van lehetőség az alább felsorolt, indokolt esetben a bent fekvő betegek látogatására:

  1. súlyos állapotú, végstádiumú betegek esetén az általa megjelölt személy,
  2. kiskorú beteg esetén szülője, törvényes képviselője, illetőleg az általa vagy törvényes képviselője által megjelölt személy,
  3. Szülő nő mellett vajúdás és szülés alatti tartózkodás idejére az általa megjelölt nagykorú személy
  4. értelmi fogyatékossággal élő beteg esetén szülője, törvényes képviselője a beteg mellett tartózkodhat.

A látogatási kérelmet személyesen, személyenként, írásban, a portaszolgálatnál megtalálható formanyomtatvány kitöltésével egy alkalommal lehet kérvényezni. A portaszolgálat munkatársai a látogató védettségi igazolványát ellenőrizhetik. Kérem, vegyék figyelembe, hogy egy beteghez egy nap kizárólag egy látogató érkezhet! A portaszolgálat összegyűjti az igényeket, melyeket az ügyeletvezető főorvos hagy jóvá. Kérjük, számoljanak azzal, hogy amennyiben akut betegellátás zajlik, az engedély aláírására várni kell.

A látogatásra délelőtt 10:00-12:00 óra között, délután pedig 15:00-18:00 óra között van lehetőség, maximum 20 perc időtartamban, mely idő letelte után a látogatók kötelesek a Kórház területét elhagyni!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a látogatás során az Intézményre vonatkozó higiéniai szabályok betartása, a száj- és orrnyílást eltakaró maszk viselése kötelező!

Csomagok leadására továbbra is az eddig megszokott módon van lehetőség (8.00 – 16.00 óra között).

2021.12. 27-12. 30. között, illetve 2022. 01. 03-tól a rendkívüli látogatás kérelmezésére a korábban megszokott módon, e-mailes kérvény formájában történő benyújtás útján van lehetőség, erről a honlapunkon tájékozódhatnak (www.szentmargitkorhaz.hu).

A Szent Margit Kórház köszöni Betegeink és Hozzátartozóik türelmét és megértését!