Látogatási rend a Kórházban 2023. 05. 18-től

Tisztelt Hozzátartozók!

Kedves Látogatók!

  1. A betegeket kizárólag egészséges, a betegség tüneteit nem mutató – látogató látogathat. A látogató a látogatási időben részt vehet a beteget érintő általános gondozási tevékenységekben (pl. borotválás, hajmosás, fürdetés, a beteg étkeztetésében való segítség, a látogatóval történő séta stb.), de szakápolási tevékenységet nem végezhet.
  2. Felhívjuk a figyelmet, hogy 10 év alatti gyermekek Kórház területére látogatási céllal történő érkezését nem javasoljuk!
  3. Kérjük Tisztelt látogatóinkat a belépési pontokon kihelyezett fertőtlenítőszer adagolók használatával a kézfertőtlenítést elvégezni szíveskedjenek.
  4. Az izolációs/járványügyi megfigyelés alá vont kórtermek ápoltjai az Eütv. 11. S (3-6) bekezdésében a kapcsolattartás jogára vonatkozóan meghatározott esetek kivételével — nem látogathatók. A törvényben szabályozott esetekben a korábbiakban meghatározott módon, a „Rendkívüli látogatási kérelem” formanyomtatványon kérvényezhető a látogatás a Főigazgatóságon (e-mail: foigazgato@sztmargit.hu). Amennyiben ezekben a kórtermekben engedélyezett a látogatás, a látogatók számára az Intézmény által biztosított egyéni védőfelszerelés viselése kötelező.
  5. Az izolációs/járványügyi megfigyelés alá vont kórtermekben fekvő ápoltak részére a 7. pontban rögzített látogatási időben van lehetőség az osztályon a névvel, valamint az átadáshoz szükséges egyedi információkkal ellátott csomag beadására.
  6. Ha a látogatható beteg állapota és az intézmény adottságai megengedik, az időjárás függvényében lehetőség szerint a szabadban történjen a látogatás.
  7. A látogatásra hétköznap délután 15:00-18:00 óra között, hétvégén és ünnepnapon ezen időpont mellett délelőtt 10:00-12:00 óra között is van lehetőség. Fentiektől kivételt képez a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály, ahol minden nap 16.00—17.00 óra között biztosított a látogatás. Az előírt idő letelte után a látogatók kötelesek a Kórház területét elhagyni!

Kérjük Önöket, hogy fentieket betartani, a Kórház dolgozóival együttműködni szíveskedjenek!

Jelen látogatási rend 2023. május 18. napján lép hatályba, és egyúttal a 2023. 04. 28-án kiadott látogatási rend visszavonásra kerül.

 

Együttműködésüket köszönjük!