Intézményünk Kardiológiai Osztályán 2022.07.11-től a látogatási tilalom feloldásra került

Tájékoztatjuk a Tisztelt Hozzátartozókat, hogy a Szent Margit Kórház Kardiológiai Osztályán 2022.07.11-től a látogatási tilalom feloldásra került! Látogatás a 2022. március 7-től életbe lépett feltételekkel történhet.

A Szent Margit Kórház Ápolási-Krónikus Belgyógyászati Osztályán a 2022.07.04-től járványügyi okok miatt, a betegeink védelme érdekében elrendelt látogatási tilalom továbbra is fennmarad!

Rendkívüli látogatás indokolt esetben az osztályvezető főorvos írásos engedélyével történhet, a 2022.március 7-től életbe lépett látogatási rend értelmében.

Az osztályon fekvő betegek részére a hozzátartozók csomagokat tudnak behozni, amelyet a “B” épület portáján a biztonsági szolgálat munkatársai vesznek át.

Kérjük a Tisztelt Hozzátartozókat, hogy lezárt a csomagokon mindig tüntessék fel a beteg és az osztály nevét, ezzel is segítik a Kollégáink munkáját!
Külön kérjük Önöket, hogy a betegek részére összeállított csomagok értéket (telefon, laptop, óra, pénz) és romlandó élelmiszert NE tartalmazzanak! 

Megértésüket köszönjük!