A Kobuci Kert vezetői

A III. kerületi Zichy-kastély szomszédságában működő Kobuci Kert az idei nyári szezonban ünnepli fennállásának tízedik évfordulóját. Ebből az alkalomból a koncertszervezéssel foglalkozó vállalkozás vezetői Kaszap Gábor ügyvezető, Kaszap Attila programigazgató és Nagy Krisztián kommunikációs vezető a 2018. 06. 03-án vasárnap megrendezett szabadtéri koncert teljes jegybevételének dupláját ajánlották fel az óbudai Szent Margit Kórház Nephrológiai Osztálya javára.

Ezzel a gesztussal köszönetüket fejezték ki Óbuda lakosságának, hogy vendégszeretettükkel és nyitottságukkal hozzájárultak a Kobuci Kert egy évtizedes működéséhez. A jótékonysági koncerten a jazz, a blues, és a világzene három nagyszerű képviselője, mintegy 350 vendég előtt lépett színpadra: Harcsa Veronika & Gyémánt Bálint duo, Ripoff Raskolnikov Band, valamint Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band tagjaival együtt, akik nagyszerű hangulatot varázsoltak a zeneszerető közönség számára.

Harcsa Veronika énekes-dalszerző

Az est végén Kaszap Gábor ügyvezető igazgató átadta dr. Badacsonyi Szabolcs főigazgató és dr, Haris Ágnes osztályvezető főorvos részére az esti koncertbevétel kétszereséről szóló adománytáblát, melynek összege 1.378.000 Ft. Főigazgató úr köszönetét fejezte ki az adományért, melyet a jelentős betegforgalmat bonyolító Nephrológiai Osztály korszerűsítésére fordítanak majd.

Balogh Kálmán, Gipsy Cimbalom Band

Az összegből a fertőző betegek részére korábban kialakított két elkülönítő helyiség felújítását, valamint a két szoba között, egy fürdőszoba kialakítását tervezik.