Ezúton tájékoztatjuk Önöket a Szent Margit Kórház járóbeteg-ellátását érintő néhány változásról:

  • Az Urológia szakrendelés változatlanul a „B” épület II. emelet 221-es szobában van, új időpontban: keddtől – péntekig 7.00 – 15.00 óra között. Dr. Bajor Gábor urológus főorvos úr rendelését előzetes bejelentkezés alapján lehet igénybe venni, időpontkérés a 430-4800/1179-es számon lehetséges.
  • Az Urológiai szakrendelés mellett 2020. július 13-tól a húgyúti kövességben szenvedő betegek számára elérhető a lökéshullám kőkezelés (ESWL, kőzúzás).

A beavatkozás fájdalommentes, semmilyen érzéstelenítést nem igényel, további előnye a rendkívül rövid gyógyulási idő. Az ESWL kezelés a veseköves betegek részére teljesen ingyenes. A kezelést Dr. Kelemen István urológus főorvos végzi.

A beavatkozás előjegyzés és bejelentkezés alapján történik. Bejelentkezés és időpont egyeztetés a 430-4800/1141 telefonszámon lehetséges.

A rendelés helye: „B” épület I. emelet

  • Újraindultak az ortopédia szakrendelések is 2020. július 1-től:
  • a gyermek ortopédiai szakrendelés kéthetente, szerdai napokon van, 11.00-14.00 óra között, az „A” épület fölszintjén. Dr. Dreissinger Imre ortopéd szakorvos rendelésére előzetes bejelentkezés szükséges. Időpontkérés a 06/30/869-0665-ös számon lehetséges.
  • a felnőtt ortopédia szakrendelés minden héten, szerdai napon van, 8.00-12.00 óra között, az „A” épület földszintjén. Dr. Horváth-Kenéz László ortopéd-traumatológus szakorvos rendelésére előzetes bejelentkezés szükséges. Időpontkérés a 06 /30/869-0665-ös számon lehetséges.
  • Az aktuális járóbeteg-ellátással kapcsolatos szakrendelések időpontjai és elérhetőségei itt folyamatosan elérhetőek:

https://www.szentmargitkorhaz.hu/a-korhazrol/jarobeteg-ellatasszakrendelesek/

  • A Szent Margit Kórházban működő gyógyszertár nyitva tartási rendje is megváltozik a nyári időszakra való tekintettel július hónaptól: hétfőtől – csütörtökig 8.00-17.00 óra között, pénteken 8.00-15.00 óra között tart nyitva a Hospitalis Patika.

A szigorú betegfogadási rend betartásának érdekében kérjük, hogy az előjegyzett, megbeszélt időpontra pontosan érkezzenek, ellenkező esetben új időpontot szükséges kérni! Megfelelő időt hagyunk betegeink vizsgálatára. Óránként maximum négy beteg előjegyzése történhet, így a váróteremben elkerülhető a tömeges jelenlét.

Kérjük, hogy amennyiben a beteg állapota engedi, kísérő nélkül érkezzen a vizsgálatra! A várakozás ideje alatt próbálják meg a legalább 1,5 méteres távolságot tartani!

Kérünk minden vizsgálatra, kontrollra, szakrendelésre érkező beteget és kísérőt, hogy belépéskor és kilépéskor minden esetben vegyék igénybe a kézfertőtlenítő készülékeket!

 

Együttműködésüket köszönjük, jó egészséget kívánunk!