park2016 december 1-től parkolási díjfizető automaták állnak rendelkezésre az Intézményben, melyek segítségével a parkolási díjak kifizetése rugalmasabbá válik.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata – hosszas előkészítés után – a tavalyi év júliusától új parkolási rendet vezetett be, mely érinti a kórház környékét is. A megváltozott körülményekre tekintettel a Szent Margit Kórház is módosította parkolási szabályzatát.

A kórházba behajtani a Gelléri Andor Endre (volt Tégla) utca felől lehet.  A behajtásnál, egy jegykiadó automata segítségével lehet jegyet váltani, amellyel a Szent Margit Kórház területén, a fehérre festett vagy a szabad parkolóhelyeken lehet megállni.

A jegyet meg kell őrizni, majd távozáskor, az “A” vagy “B” épület földszintjén található automatáknál szükséges a parkolási díjat megfizetni.

A szabályozás legfontosabb pontjai az intézmény teljes területén:

  • A kórházba érkező, és az intézményből távozó betegeknek, illetve azok hozzátartozóinak az első fél órában (30 percben) a parkolás ingyenes, azt követően minden megkezdett óra 300 forintba kerül.
  • A parkolás befejezésekor, az automatáknál történt díjfizetést követően 15 perc áll rendelkezésre a kórház területének elhagyására.
  • Mozgássérültek – a nevükre kiállított, érvényes mozgássérült igazolvány felmutatásával – térítésmentesen várakozhatnak az intézmény területén, a nappali órákban reggel 8 és este 18 óra között.
  • A kórház területén este 18 óra és reggel 8 óra között csak a szolgálatot teljesítő dolgozók autói számára engedélyezett a parkolás.
  • Az intézmény teljes területén a KRESZ szabályai érvényesek!
  • A hivatásos betegszállító gépjárművek Főigazgatói engedéllyel, díjmentesen 60 percig tartózkodhatnak az intézmény területén!

Kérjük, őrizzék meg a parkolójegyet, mert annak elvesztése esetén pótdíjat kell fizetni, ennek összeg 4.000.-Ft!

Jelen parkolási szabályzat visszavonásig érvényes!