Idén októberben újra főszerepben a látás és szemeink egészsége. 2005-ben indult el Európában egy egyedülálló rendezvénysorozat, amelynek célja, hogy minden év októberében a LÁTÁS HÓNAPJA keretein belül felhívja a figyelmet a folyamatos látásvizsgálaton való részvétel fontosságára!

A Szent Margit Kórházban működő Premium Vision Szemészet és Optika csapata is csatlakozik ehhez a kezdeményezéshez. Nyílt napot szerveznek, ahol ingyenes látásvizsgálaton és szaktanácsadáson lehet részt venni.

A nyílt nap időpontja: 2019.10.17-10.19 (csütörtöktől szombatig).
A nyílt nap helye: Szent Margit Kórház, “A” épület földszint, bejárat kívülről.
A szemészeti szűrés alkalmával a szakemberek meghatározzák a pontos dioptriát és az esetlegesen felmerülő szemészeti problémák, rendellenességek esetén megfelelő szaktanáccsal látnak el mindenkit.

Ha jól látunk, azt teljesen természetesnek vesszük. Pedig higgyük el, ez egy áldás, és igenis tenni kell érte, hogy ez így is maradjon. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a látás romlásával, szemeink védelmével folyamatosan foglalkozzunk. Ahogy más szűrővizsgálatokra sokkal hamarabb elmegyünk, úgy az egyik legfontosabb érzékszervünk, a szemünk és látásunk sajnos sok esetben háttérbe szorul.

Világszintű felmérések alapján az emberek több mint 50 százalékának lenne szüksége valamilyen látáskorrekcióra, ezzel szemben Magyarországon közel 1,5 millióan még sosem vettek részt látásvizsgálaton.

Az ingyenes látásvizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges: 06 20 5008898

Lássunk tisztán, ha szemeink állapotáról van szó!