Óbuda-Békásmegyer önkormányzata Örlős Endre Egészségügyi Programjának részeként a tavalyi évben lezajlott felnőtt háziorvosi és járóbeteg- szakellátásra vonatkozó konzultáció. Ebben az évben a kerület gyermek-egészségügyi problématérképet szeretnék elkészíteni a lakosok véleménye, és észrevételei alapján. A konzultációs ívek és a gyűjtődobozok a kerület több pontján megtalálhatók, köztük Intézményünk Szülészeti Osztályának előterében, illetve a kérdőív online is kitölthető.

A kérdőíven szereplő kérdések a gyermekek alapellátásának körülményeivel, a helyi egészségügyi és védőnői szolgáltatáshoz való hozzáféréssel, az infrastrukturális állapotok felmérésével, az épületek kialakításával, az intézmények felszereltségével és ezek finanszírozásával kapcsolatosak. A válaszok segítséget nyújtanak a szakellátás megújítását célzó Egészséges Budapest Program kerületi sikeréhez is, amely a járóbeteg szakellátás racionalizálása és korszerűsítése révén segíti az alapellátás színvonalának emelkedését.

Amennyiben online szeretne részt venni a konzultációban, az alábbi linkre kattintva www.konzultacio.obuda.hu elérhető és kitölthető az űrlap.

A kérdőívek kitöltése minden esetben anonim módon történik, nem kell sem nevet sem egyéb adatot (elérhetőséget) feltüntetni.

A kitöltött kérdőívek a Szent Margit Kórház Szülészeti Osztályának előterében kihelyezett gyűjtőládába is leadhatók! (1032 Budapest, Bécsi út 132., „A” épület, III. emelet)