A Szent Margit Kórház is részt vett a Semmelweis Egyetem (SE) szervezésében hétvégén megrendezett: Mi a Pálya? elnevezésű állásbörzén és karriernapon.

Az Egyetem nagyszabású, a hallgatók karrierindítását támogató eseményén több mint 40 előadóval, speciális előadásokkal, és közel 50 kórház, valamint egészségügyi intézmény részvételével szervezte meg ezt az eseményt, azzal a céllal, hogy segítsék a végzős hallgatók elhelyezkedését.

Népszerű volt a Szent Margit Kórház standja is a diploma megszerzése előtt álló végzősök körében. Az állásbörzén sokan érdeklődtek a belgyógyászati osztályainkon betölthető rezidensi helyekről, de népszerű volt a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályunk is.   A Kórház kiállítóhelyén közel 100 végzős hallgató regisztrált és érdeklődött, többen konkrét elképzelésekkel keresték standunkat.

Az eseményen a menedzsment tagjai első kézből adtak tájékoztatást az Intézmény működéséről és az ott biztosított szakmai fejlődési lehetőségekről. Emellett a Kórház saját tájékoztató kiadványai segítették az eligazodást az érdeklődők körében, sőt a Kórház életét bemutató  prezentációval is igyekeztünk kedvet  csinálni a  végzősök számára.