A Szent Margit Kórházban 2020. szeptember 7-től lehet MR vizsgálatra időpontokat kérni az alábbiak szerint:

MR Labor helye:       Szent Margit Kórház „B” épület földszint

1032 Budapest, Bécsi út 132.

MR vizsgálatok ideje:

* előjegyzett időpontban folynak az államilag finanszírozott vizsgálatok,

* hétköznap, hétfőtől – péntekig 8.00 – 20.00 óra között

* 40 perces időközökkel

A beutalás rendje:      szakorvosi beutaló szükséges

Bejelentkezés: * munkanapokon 8.00 – 16.00 óra között

* a 430-4800/1313, vagy a 06 20/424-6737-es telefonszámokon

­* az mr@sztmargit.hu e-mail címen

Tevékenység:

Neurológiai (koponya, gerinc, stb.), ízületi (váll, könyök, csukló, kéz, csípő, térd, boka, láb stb.), zsigeri (has, MR enterographia, MRCP, kismedence, nyaki lágyrész) és emlő (onkológiai és implantatum) vizsgálatok.

Minden vizsgálat készülhet nativan, illetve kontrasztanyag adását követően, indikációnak megfelelően. Kontrasztanyagos vizsgálathoz 30 napnál nem régebbi vesefunkciós laboreredmény, az esetlegesen beültetett vagy szerzett fémek, illetve implantátumok tekintetében előzetes megbeszélés szükséges.

Dokumentáció a vizsgálatot követően: lelet és képanyag formájában.

A szigorú betegfogadási rend betartásának érdekében kérjük, hogy az előjegyzett, megbeszélt időpontra pontosan érkezzenek, ellenkező esetben új időpontot szükséges kérni! Megfelelő időt hagyunk betegeink vizsgálatára. Kérjük, hogy amennyiben a beteg állapota engedi, kísérő nélkül érkezzen a vizsgálatra! A várakozás ideje alatt próbálják meg a legalább 1,5 méteres távolságot tartani!

Kérünk minden vizsgálatra érkező beteget és kísérőt, hogy belépéskor és kilépéskor minden esetben vegyék igénybe a kézfertőtlenítő készülékeket!

Kórházunkban a korábban bevezetett „előszűrés” (triázs) továbbra is működik, minden vizsgálatra érkező beteg számára kötelező és szükséges a Betegfelvételi Irodában a bejelentkezés. Az vizsgálatra érkező betegeink a főbejáratnál kialakított szűrésen keresztül („B” épület, fsz.) az elvégzett testhőmérséklet mérés, kérdőív kitöltését követően, szájmaszkban mehetnek az MR Laborba.

A Szent Margit Kórház területén a szájmaszk használata kötelező!