Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Budapest II. és III. kerületének országgyűlési képviselője  2017. december 31-én, szilveszter estéjén  meglátogatta a Szent Margit Kórházban ügyeletet teljesítő orvosokat és ápolókat. Miniszter úr, látogatása alkalmával ajándékkosarat adott át a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály ügyeletesei számára, ezzel megköszönve az egészségügyben dolgozók munkáját. Külön köszönetét  fejezte ki  az osztály munkatársainak, az óbudai családokért végzett áldozatos tevékenységükért.

A Kórház képviseletében Farkas Anna gazdasági igazgató köszöntötte és fogadta Miniszter urat és örömét fejezte ki, hogy az év utolsó napján is kiemelten fontosnak tartja a Szent Margit Kórházat és munkatársait.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Budapest II. és III. kerületének országgyűlési képviselője, Farkas Anna gazdasági igazgató, dr. P. Szikszay Ádám adjunktus, ügyeletvezető, valamint az osztály dolgozói

Az ajándék átadása után Varga Mihály a szülőszobában meglátogatta a kora esti órákban világra jött újszülöttet és gratulált a kis családnak.