Köszönjük szépen az adományokat! Nagyon sok keret érkezett a felhívásunkra, melyet a nagy érdeklődésre való tekintettel, meghosszabbítunk!

“Adományozzon szemüveget” szólt az ünnepi felhívásunk, melyre szinte az egész ország megmozdult! Kaptunk felajánlást idős emberektől, fiatal anyukáktól, volt közöttük szinte alig használt, vagy épp kinőtt gyermek szemüvegkeret is.

Miről is szól a kampány?

Dr. Hardi Richárd szerzetes szemészorvos már közel 25 éve dolgozik a Kongói Demokratikus Köztársaságban és segíti a rászorulók életét. A kórház, melyet ő maga hozott létre és fejleszt, kb. 40 embernek ad munkát. A Sasszemklinika 2015-ben csatlakozott Hardi doktor missziójához és így már háromszor juttatott Kongóba több ezer szemüveget és a klinika által már nem használt műszereket.

Az Intézményünkben működő Premium Vision Optikával közösen indított kampányban összegyűjtött keretet a Sasszemklinikán segítségével az év második felében eljuttatjuk Kongóba, hogy mi is segíthessünk azoknak az embereknek, akik számára egy adománykeret jelenti a világosságot!

Köszönjük, hogy együtt, ilyen sokan csatlakoztak felhívásunkhoz!