Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen kampány 15 éve kerül megrendezésre, melynek célja hogy felhívja a társadalom figyelmét a betegségre. Az Összefogás minden év októberében megszervezi legnagyobb figyelemfelkeltő kampányát, a sétát a rózsaszínre világított Lánchídon át, hogy a médián keresztül is minél több nőhöz eljusson annak üzenete, hogy a korai felfedezés kulcsfontosságú a gyógyulásban.

Idén a Szent Margit Kórház is csatlakozik ehhez az eseményhez. A program helyszínén két röntgenasszisztens munkatársnőnk ad felvilágosítást az érdeklődők részére a szűrések fontosságáról, lehetőségeiről és kórházunk Emlődiagnosztikai Központjába lévő szűrésekkel kapcsolatos bejelentkezés módjáról.

Az Emlődiagnosztikai Központ komplex szolgáltatást nyújt: mammográfiát, emlő és hónalji ultrahangot, valamint képi vezérelt (célzott) emlőbiopsziát egyaránt nagy számban végeznek a központban. Magyarországon minden 8.-9. nőt érint az emlőrák az élete valamelyik szakaszában. Tegyünk együtt az egészségünkért!

A Hídséta részletes programja a linkre kattintva is megtekinthető: HÍDSÉTA PROGRAM

Egészség Hídja program