A 10. születésnapját ünneplő óbudai Kobuci kert ad otthont a Szent Margit Kórház részére megrendezésre kerülő jótékonysági koncertnek, amelynek fővédnöke Bús Balázs polgármester. Az eseményen fellép és koncertet ad a Csángálló zenekar.

A főváros egyik legnépszerűbb szabadtéri koncerthelyszíne az évfordulót egy különleges portréalbum megjelentetésével is ünnepli, melynek az eladásából származó összeget a Szent Margit Kórház javára ajánlották fel.

A Szent Margit Kórház egyszerre épít az alapítása óta eltelt több mint 120 év tapasztalatára, és próbál megfelelni a 21. század kihívásainak. Mindennapi tevékenységükkel, a gyógyítás iránt elkötelezett munkatársaik áldozatkész munkájával bizonyítják, hogy – egy állami tulajdonú intézmény keretei között – a Szent Margit Kórház fontos szerepet tölt be Budapest, Óbuda-Békásmegyer és a térség egészségügyi ellátásában.

Vasárnap a Szent Margit Kórház javára szervezett Jótékonysági Esten a Csángálló zenekar koncertjére a belépés ingyenes lesz!
Az adománygyűjtés a helyszínen lesz, és a koncert bevétele a 2019-es év folyamán a Szent Margit Kórház Krónikus Belgyógyászati Osztályának felújításáért zajlik. és az idős betegek ellátásának támogatását célozza.