Kortól és nemtől függetlenül nagyon fontos a rendszeres látásvizsgálat, csak így deríthetünk időben fényt a szem betegségeire. Szakembereink panasz nélkül is javasolják, hogy kétévente mindenkinek ajánlott ellátogatni egy szemészeti szűrővizsgálatra, viszont a kor előrehaladtával (40 éves kor felett) már évente ajánlott az átfogó szemvizsgálat. Ne feledjük, hogy a legtöbb szembetegség már akkor kiszűrhető, mikor még nem produkál tüneteket és korai stádiumban a kezelés is jóval hatékonyabb, erre épül az októberi látáshónapjában lévő figyelemfelhívó szűrő kampányunk is.

Optikánkban a szemvizsgálatot a páciens panaszától függően diplomás optometrista szakember vagy szemész szakorvos végzi. Minden egyes látásvizsgálat két részből áll: objektív, computeres mérésből és egy szubjektív vizsgálati részből. Természetesen a vizsgálathoz tartozik az egyéni igények és szokások megbeszélése, felmérése (pl. kényelmes olvasási távolság, monitorhasználat, autóvezetési szokások stb.). Amennyiben indokolt és a szűrővizsgálaton valamilyen elváltozást veszünk észre, a megfelelő szakorvoshoz irányítjuk a pácienst.

Szemvizsgálattal várunk mindenkit 2020. október 17-én, szombaton, 9.00 – 17.00 óra között

Helye: Szent Margit Kórház, Optika – “A” épület

Bejelentkezés és időpontkérés: a 20/5008898-as telefonszámon vagy írásban a premiumvision.info@gmail.com e-mail címen.

A szigorú betegfogadási rend betartásának érdekében kérjük, hogy az előjegyzett, megbeszélt időpontra pontosan érkezzenek, ellenkező esetben új időpontot szükséges kérni! Megfelelő időt hagyunk betegeink vizsgálatára. Kérjük, hogy amennyiben a beteg állapota engedi, kísérő nélkül érkezzen a vizsgálatra! A várakozás ideje alatt próbálják meg a legalább 1,5 méteres távolságot tartani!

Kérünk minden vizsgálatra érkező személyt, hogy belépéskor és kilépéskor minden esetben vegyék igénybe a kézfertőtlenítő készülékeket!

Kórházunkban a maszk használata kötelező!