Felújított kezelő

A Szent Margit Kórház kiemelt feladatának tekinti, hogy minden lehetséges eszközzel segítse betegeink gyógyulását. Különösen igaz ez a daganatos betegségben szenvedő betegeinkre, akik néha hosszú időt töltenek kórházunk osztályán.

 

A „Fogadj örökbe egy helyiséget a Szent Margit Kórházban” program keretében átalakult a Szent Margit Kórház Onkológiai Osztályának “105” számú vizsgáló helyisége a  BIROPHARMA Kft. támogatásával. A kezelő helyiség teljes felújítása befejeződött, amely egymillió Ft értékű adománynak felel meg.

dr. Badacsonyi Szabolcs főigazgató és dr. Boér Katalin PhD. osztályvezető főorvos

Dr. Badacsonyi Szabolcs főigazgató köszöntőjében elmondta, hogy a Szent Margit Kórházban szinte havonta kerül átadásra egy eszköz vagy felújított helyiség, köszönhetően ez a magán kezdeményezésként elindult örökbe fogadó programnak.

 

 

 

 

 

Tabán Attila marketing menedzser

Tabán Attila a cég marketing igazgatója az átadási ünnepségen elmondta, hogy a mostani kezdeményezés egy hosszú távú  partneri együttműködés első lépése volt, melyet az év második felében újabb támogatással szeretnének folyatni.

 

 

 

dr. Boér Katalin Ph.D. osztályvezető főorvos

 

Az Osztályvezető Főorvos asszony Dr. Boér Katalin PhD megköszönte az adományozó Partnernek a felújítást, hangsúlyozva, hogy a munkálatok teljesen zökkenőmentesen zajlottak, nem zavarták a folyamatos betegellátást. A főorvos asszony nagyon örül, hogy az osztály egy új, modern, “betegbarát” vizsgálóval bővült, ahol napi szinten közel 30 beteget látnak el, kezelnek az osztályon dolgozó kollégák.