dr. Badacsonyi Szabolcs főigazgató

A kórterem átadása alkalmából rendezett ünnepségen dr. Badacsonyi Szabolcs főigazgató örömmel adta át a betegek szolgálatába Schäffer Ibolya önként vállalt kezdeményezésének keretében felújított kórtermet és köszönetét fejezte ki az adományozásért. Hangsúlyozta: a „Fogadj örökbe egy helyiséget a Szent Margit Kórházban” kezdeményezésnek köszönhetően folyamatosan megújul az osztály, a lelkes adományozók bútorokat, televíziókészüléket, festményeket ajándékoztak az elmúlt időszakban, amely nagy segítséget jelent egy olyan osztály életében, ahol hosszú heteken, hónapokon át tartózkodnak a betegek. Komfortosabb, családias közegben tölthetik a mindennapokat.

Schäffer Ibolya örökbefogadó és dr. Badacsonyi Szabolcs főigazgató

A kórház vezetése és a munkatársak körében tartott ünnepélyes átadáson Schäffer Ibolya, mint örökbefogadó elmondta személyes érintettsége okán döntött úgy, hogy csatlakozik a kampányhoz és egyben köszönetét szeretné kifejezni a Kórház munkatársainak, hogy családtagját jelenleg is az osztályon gondozzák.

A felújítás során a szobában megújult a teljes falfelület, valamint az ajtók és ablakok festés-mázolását is elvégezték a szakemberek, ezen kívül új szanitereket és villanykapcsolókat szereltek fel.

dr. Majercsik Eszter PhD. osztályvezető főorvos

Dr. Majercsik Eszter PhD. osztályvezető főorvos az ünnepségen köszönetet mondott az adományozásért és kiemelte: kollégáival a betegek gyógyulásáért fáradoznak és minden fejlesztésnek nagyon örülnek, mert a munkájukat segíti. A felújított kórterem az ellátás színvonalát emeli és a betegek kényelmét szolgálja.

 

 

Az osztályon dolgozó szakemberek krónikus és geriátriai ellátást biztosítanak, az ellátottak életvégi ápolása mellett kiemelt szakmai tevékenységet nyújtanak az életminőség megőrzése érdekében.