Az egész októberben rózsaszín tálcákba csomagolt gombatermékek eladásából befolyt összeg idén is a Szent Margit Kórház Onkológiai osztályát támogatja a Bio-Fungi Kft.
Az egy hónapos GoPink! mellrák ellenes kampány keretében a különleges csomagolású termékek eladásából származó bevételt a Szent Margit Kórház korszerű, elektromos kezelőágyak vásárlására fordítja, amelyek a kemoterápiás kezelés alatt álló betegek kényelmét szolgálják a terápia ideje alatt. A tavalyi rózsaszín tálcás kampány támogatásnak köszönhetően kapott új kezelőágyakat az Onkológiai Osztály kemoterápiás kezelőhelyisége.
Magyarországon évente közel nyolcezer új emlődaganatot diagnosztizálnak és mivel a korai stádiumban felismert emlődaganat jó eséllyel gyógyítható, így a hangsúly nagyrészt a megelőzésen is van. A GoPink! kampány szintén ennek fontosságára hívja fel a figyelmet minden év októberében a rózsaszín tálcákba csomagolt termesztett gombákkal.
A rózsaszín tálcás gombatermékek eladásából befolyt összeggel a magyar piacvezető gombaipari cég, a Bio-Fungi Kft. már 2012 óta támogatja a rákellenes harcot és a daganatos betegek gyógyulását.
Bővebb információ: www.gopink.hu

Köszönjük szépen!